BOODSCHAPPEN BIJ DE AH DUURDER EN IN DUITSLAND GOEDKOPER. HOE ZIT DAT NOU?

Gister kon men twee opmerkelijke berichten op de nieuwssites lezen. De berichten op zich zijn niet heel opmerkelijk, maar de combinatie zorgt voor twee uitersten. Bericht 1: De boodschappen bij de Albert Heijn worden duurder. Bericht 2: De boodschappen worden in Duitsland goedkoper. Wat is er precies gaande?

In deze tijden is het belangrijk om te weten waar je goedkoop je boodschappen kunt halen. Daarom kun je in deze blog de belangrijkste informatie over deze nieuwsberichten vinden aan de hand van feiten en mijn eigen bevindingen.

BOODSCHAPPEN BIJ ALBERT HEIJN ZIJN DUURDER GEWORDEN
Wat is er precies aan de hand met Albert Heijn? Ze hebben afgelopen maand de prijzen van een boel A-merken verhoogd en minder prijzen verlaagd. Van alle prijsveranderingen van Albert Heijn, was 80% een verhoging. Nu is het schijnbaar zo dat prijsveranderingen normaal zijn voor deze periode van het jaar. Maar andere supermarktketens hebben veel minder prijsverhogingen doorgevoerd. Waarom Albert Heijn hier voor gekozen heeft is giswerk. Het is voor de consument in ieder geval jammer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *